Feestje bij

Rozemeijer

CATERING

De roots van Rozemeijer liggen bij catering. Onder de naam Foodstuff hebben wij zes jaar de catering voor grote evenementen, zoals het KLM open, mogen verzorgen. Omdat de wens om “restaurantje te spelen” steeds groter werd, is Rozemeijer in ons leven gekomen.

Dit betekent echter niet dat wij de catering helemaal achter ons hebben gelaten. Een bedrijfsbijeenkomst, groot evenement, bruiloft, babyshower, begrafenis, of je eigen verjaardag? Wij maken graag een offerte op maat.

Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@etenbijrozemeijer.nl. Wij ontvangen graag de volgende informatie:

  • Wanneer wil je dat wij voor je koken?
  • Om hoeveel personen gaat het (ongeveer)?
  • Wat is de gelegenheid?
  • Gaat het om ontbijt, lunch, borrel en/of diner?

FEESTJE?


Heb je iets te vieren? Onze ruime huiskamer is te huur voor elke gelegenheid. Wij kunnen bijvoorbeeld een besloten diner verzorgen, een staande receptie, walking dinner, bruiloft, babyshower of een andere gelegenheid waarvan je liever de organisatie (en het opruimen van de bende...) uit handen geeft.

Wat wij zelf altijd erg leuk vinden, zijn de “walking dinners”. Een laagdrempelige bijeenkomst waar jouw gasten gedeeltelijk kunnen zitten en gedeeltelijk kunnen staan. Gedurende de middag en/of avond serveren wij dan verschillende soorten happen. Het gezellige hieraan is dat er veel bewegingsvrijheid is voor jouw gasten.

Wij werken niet met een vaste huurprijs voor onze locatie. Wij spreken een minimaal bedrag af, dat jij aan het einde van jouw feestje afrekent. Dit bedrag is afhankelijk van de dag waarop wij onze deuren voor jou sluiten. Op vrijdag zal deze prijs hoger liggen dan op bijvoorbeeld een woensdag.

Wil je meer weten over de verhuur van onze huiskamer? Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@etenbijrozemeijer.nl. Wij zullen dan kijken naar de verschillende mogelijkheden om er samen een gezellige ochtend, middag en/of avond van te maken.

Wij ontvangen graag de volgende informatie:

  • Wanneer wil je onze huiskamer gebruiken?
  • Om hoeveel personen gaat het (ongeveer)?
  • Wat is de gelegenheid?
  • Gaat het om ontbijt, lunch, borrel en/of diner?

Liefs,