Over

Rozemeijer

Bakkerij

Rozemeijer

Rozemeijer heeft haar naam te danken aan bakkerij Rozemeijer. Deze bakkerij zat vroeger op de Oude Vismarkt en was een begrip in Purmerend. Opa Jan en oma Truus zijn in 1990 met pensioen gegaan, de bakkerij sloot haar deuren. Nu, 30 jaar later, zetten wij dit begrip voort in een nieuw jasje.

Dit nieuwe jasje hebben wij in 2017 aangetrokken. Nadat wij ons zes jaar lang op catering hebben gefocust vonden we dat het tijd werd voor iets anders. De wens om “restaurantje te spelen” werd werkelijkheid toen Rozemeijer op 22 juli 2017, met Jelle en Ivo aan het roer, haar deuren opende op 't Padjedijk.

Eten bij

Rozemeijer

Een nieuw familiebedrijf in de binnenstad van Purmerend. Jelle is de kleinzoon van Jan & Truus en Ivo is zijn zwager. De eerste 3,5 jaar hebben zij er samen voor gezorgd dat Rozemeijer is uitgegroeid tot wat het nu is: een huiskamer waar gasten samen kunnen komen om te genieten van lekker eten en van elkaar.

Jelle is in oktober 2020 op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging elders. Zijn zus Lara zet nu samen met Ivo (haar man) de passie voor het vak voort in de gezelligste huiskamer van Purmerend.

Jaagweg

Verhuizing

De huiskamer van Rozemeijer heeft vanaf 16 oktober 2021 een ander adres gekregen. Door het zware “corona weer” kon Rozemeijer niet op t’ Padjedijk blijven. De uitdaging was om een nieuwe locatie te vinden. Deze heeft Rozemeijer gevonden bij Berging Brouwerij aan de Jaagweg 6. Een positieve vrucht van de coronatijd; een samenwerking tussen twee lokale bedrijven. Rozemeijer bevindt zich nu op een unieke plek in Purmerend, boven een brouwerij. De sfeer en het concept zijn hetzelfde gebleven met Berging Brouwerij als waardevolle toevoeging.


Evenementen

Bij Rozemeijer houden wij wel van een feestje! We proberen minsten één keer in de maand iets te organiseren, zoals een hitjesbingo, pub quiz, disco sjoelen, mario kart middag, spelletjes avond, cocktail avond, bier proeverijen, mosselavonden, kaasfondue avonden, etc. Omdat het kan én omdat het altijd gezellig is. Hou onze website, Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven.

Wil je graag op de hoogte blijven via de mail? Stuur een mailtje naar info@etenbijrozemeijer.nl zodat je niks hoeft te missen.

Liefs,